Богаташки син удуши майка си с кабел на зарядно

0

19-годишният Игор Сосин е обвинен в убийството на собствената си майка Анастасия Сосина по особено жесток начин.

Той е признал пред полицията, че през декември миналата година е душил майка си в продължение на половин час, а след като тя издъхнала удрял и хапал лицето ,и врата й многократно. За да я убие използвал кабел на зарядно за телефон в хотелската стая, в която двамата били отседнали, пише FRONT.
 
Известно е, че богатият наследник е имал проблем с наркотиците. Близки на семейството твърдят, че отношенията между майка и син се влошили, именно когато тя разбрала, че синът й употребява наркотични вещества.

Неговата версия обаче е различна. Казал на разследващите, че майка му му давала халюциогенни вещества, а като причина за убийството й изтъква, това че „искала да прави секс с него” и убивайки я опитвал да изтръгне дявола от нея.

При първия си разпит синът на олигарха Сосин разказвал на полицията с подробности как е убил майка си и твърдял, че през цялото време е бил наясно, че с действията си ще причини смъртта й.

Предварителна експертиза показва, че момчето страда от параноидна шизофрения, но все още няма официално становище за психическото му състояние. Ако състоянието му бъде потвърдено, той няма да бъде изправен пред съда, а ще бъде лекуван в специализирана клиника.

Източник: FRONT
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари