Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Бог високо, Бойко далеко

4
За нас русенци вече трябва да направят на Русенското летище... Терминал - 3, за да се изнесем по въздуха
За нас русенци вече трябва да направят на Русенското летище... Терминал - 3, за да се изнесем по въздуха Снимка: Красимир Митев

Преди месец изпратих протестно писмо до кмета на Община Русе по повод на непоносимия шум по бул. "Липник" от късен следобед, през нощта та чак до сутринта, предизивикван от моторите и колите на пишман рокери и нашенски състезателчета на издухани коли с пробити ауспуси.

Изпратих на кмета и писмо във връзка с опасното движение по улица "Бабуна планина" в кв. "Здравец-Север-1". Вярвам се досещате, защо пиша отново. Няма никаква промяна, както на бул. "Липник", така и ул. "Бабуна планина". Десетина-петнайсет момчета се подиграват не само с 10-15 хиляди души, които живеят около булеварда и на въпросната улица, но и с властта на нашата община в лицето на кмета, общинския съвет и полицията, което само засилва усещането на хората, че държавата ни наистина я няма и в Русе, та тя държавата ни нека не се чуди, ако на булеварда започнат да стават все по-често автопроизшествия и не дай боже започнат и саморазправи между живеещите в района и въпросните водачи на мотори и коли.

Изглежда, че след Спортната зала, на нас русенци вече трябва да направят на Русенското летище... Терминал - 3, за да се изнесем по въздуха, кой където му видят очите, защото в този иначе много европейски град, вече не може дори да се спи. Познайте сега, кои ще останат! А надежда за оправяне няма. Защото, ли? Защото, както е приказката Бог (Бойко) високо, а Цар (Кмет) далеко.

С разочарование, отчаяние, гняв, омерзение, огорчение, мъка, болка и с всичко това заедно.

Автор: Красимир Митев
(Автор: Красимир Митев - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

Една ракия никога няма да те попита колко други си имал преди нея.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари