Бог да ти прости, Борисов!

4
Прошка не ти давам, Борисов! На никого от вас, прогнили нравствени кастрати, прошка не давам!
Прошка не ти давам, Борисов! На никого от вас, прогнили нравствени кастрати, прошка не давам!

Борисов поиска прошка. Незнайно от кого, общо формулирана. Явно го е срам от народа си прошка да иска. А по-голям грях от този към народа ти, няма!

Неговото управление ни направи просяците на Европа. Гурбетчии като от Бангладеш. Изгони младите и кадърните, изгони работливите, изгони гордите. Просперират само гербавите, наредени до държавната трапеза и то не от работа, а от кражби!

Дори за икономическия растеж е лъгал. Защо не каже защо проспериращите българи са затънали в заеми, кредити и ипотеки? Защо не каже как работещи хора си залагат вещите, за да си платят сметките? Защо не каже колко са делата при ЧСИ и колко хора са останали на улицата заради дългове? Колко хора имат запори на заплати, на пенсии и банкови сметки, защото са взели дългове, които лихвите са направили непосилни за плащане? Защо, Борисов, остави банките и бързите кредити да докарат народа до просешка тояга?

Защо не каже колко хора се самоубиха от отчаяние и мизерия? Колко хора решиха да нямат семейства и деца, защото сам по-лесно се оцелява. Колко пенсионери умират тихо от болести и мизерия, а са работили десетилетия? Колко деца не могат да отидат на почивка и се срамуват от старите си овехтели дрехи в училище? Колко хора са болни и не могат да се лекуват, защото безработни не могат да си плащат здравните осигуровки? Колко родители плачейки молят за дарения за операция на децата им, докато ти даваш НАШИТЕ ПАРИ ЗА СТАДИОНИ И ЧЕРТЕЖИ?!

Прошка не ти давам, Борисов! На никого от вас, прогнили нравствени кастрати, прошка не давам! Злото към мен ще простя, но към народа на България - никога!

Бог да ви прости на всички, които съсипахте България! А съдът да е скоро!

И помни Борисов, ако земното правосъдие те пропусне, възмездието никога не пропуска. Всичко се връща и колкото по-късно, толкова по-тежко!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари