БОЕЦ: Всички ръководители в ЛУКОЙЛ Бургас се скриха и изключиха телефоните!

1
Предварително ги уведомихме за акцията и посещението си със заявка за среща с ръководството, за да получим отговори на няколко обществено значими и важни въпроси
Предварително ги уведомихме за акцията и посещението си със заявка за среща с ръководството, за да получим отговори на няколко обществено значими и важни въпроси

ВСИЧКИ СЕ СКРИХА!

Днес БОЕЦ отидохме до Бургас и влязохме в базата на ЛУКОЙЛ.

Предварително ги уведомихме за акцията и посещението си със заявка за среща с ръководството, за да получим отговори на няколко обществено значими и важни въпроси:

Кой е реалният собственик на ЛУКОЙЛ?

Защо сме тотално зависими от руски нефт?

Кои са путинските марионетки, които налагаха тази зависимост през годините?

Защо и как така за последните 15 години ЛУКОЙЛ не са платили НИТО ЛЕВ данък печалба при многомилиардни обороти и монополно положение на пазара?

Как така бившият директор на ЛУКОЙЛ Александър Чаушев (съдружник на Валентин Златев , също директор на ЛУКОЙЛ) се оказа собственик на Къщата в Барселона на любовницата на Бойко Борисов и това ли е схемата държавата да си затваря през годините очите за неплащане на милиарди данъци от ЛУКОЙЛ?

Може ли рафинерия да работи с друг нефт освен руски и защо не го прави?

Колко е търговската надценка на ЛУКОЙЛ ?

Има ли картел и монопол в сектора на горивата под диктовката на ЛУКОЙЛ?

И още няколко въпроса.

Всички ръководители се скриха, телефоните на администрацията в рафинерия бяха изключени, само охраната бе удвоена.

Така!

УТРЕ - сряда БОЕЦ ще влезем в централата на ЛУКОЙЛ в София и призоваваме гражданите за подкрепа, да се съберем заедно в 13.30ч. на бул. Тодор Александров 42 и да изискваме отговори на всички въпроси!

Призоваваме и превозвачите да ни подкрепят и блокират ЛУКОЙЛ, защото там се определя цената на горивата. И вместо намаляване на акциз и ДДС (парите за здравеопазване, образование и тн.) да поискат намаляване на търговската надценка на монополиста и енергийна независимост на България! Така и цената ще падне, и милионите които текат в офшорките на путинските олигарси и режим ще спрат! Ще спре по бързо и войната и нормалността ще се върне.

Питаме и правителството - защо службите не влязат в ЛУКОЙЛ и не защитят националния интерес на България, а говорят за вето върху ембаргото на Европа за внос на руски нефт? Какво става с ревизията на НАП на ЛУКОЙЛ? Да не се окажат и те чисти, като Пеевски? Действайте, а не се ослушвайте и навеждайте!

Утре 13.30ч. - пред ЛУКОЙЛ в София!

Споделете и подкрепете!

Битката продължава.

*На снимката: Бойната група на БОЕЦ, която влезе днес в ЛУКОЙЛ Бургас и принуди страхливците да се скрият изключат телефоните

БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари