БОЕЦ: Поздравления за министър Йорданова. Днес видяхме знак за промяна!

1
Иван Гешев бързо и страхливо се скри в сградата на ВСС
Иван Гешев бързо и страхливо се скри в сградата на ВСС

ПОЗДРАВЛЕНИЯ за министър Надежда Йорданова.

Днес БОЕЦ заедно с нашите приятели от Граждански мегдан организирахме протест пред ВСС за отстраняване на Гешев!

По време на заседанието Надежда Йорданова слезе при бойците и гражданите и получи сигнала на БОЕЦ за скандала #ГешевКилърГейт и прякото участие и роля на Гешев и прокуратурата във фалита на КТБ!

За разлика от Гешев, който обграден от охраната си се опита да ни провокира и се наложи бързо и страхливо да се скрие в сградата на ВСС. Не ми достигна секунда, за да стигна до него на ръка разстояние преди да го скрият мутрите му и да ме отблъснат. Следващият път, бойците никога не се отказваме.

Помня и как бившият министър на правосъдието, недоразумението Барни Кирилов бършейки си сополите се криеше зад щитовете на жандармерията от "поздравленията" на гражданите.

Днес видяхме знак за промяна.

Действащ министър на правосъдието внесе искане за отстраняване на Гешев и слезе при гражданите, за да ни чуе и получи нашият документ. Ние тази битка няма да спрем, но ни трябват резултати. Преди месец БОЕЦ внесохме сигнал до Парламента за противоконституционни действия на мнозинството във ВСС с искане за незабавна процедура за отстраняване на парламентарно избраните членове. Което ще доведе и до разпускане на цялото ВСС и старт на процедура по избор на нов състав. Сега наред е Парламента, но там не виждаме нищо. И това е проблем. Вече е пролет, а промяната продължава да спи зимен сън. Ще се наложи да я пробуждаме.

Още веднъж - поздравления за Надежда Йорданова и всички граждани и бойци, които днес излязохме за пореден път пред ВСС и продължаваме битката за справедливост и съдебна реформа! ГЕШЕВ ВЪН!

Скоро отново ще сме пред ВСС и не само там. Следете страницата на БОЕЦ и очаквайте следващите ни действия и разкрития.

БОЕЦ 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари