БОЕЦ: Оставка на Борисов! Всичко друго е пунта мара!

7
Докато Буда е на власт всеки опит за промяна и реформи е обречен
Докато Буда е на власт всеки опит за промяна и реформи е обречен

Точно преди месец и половина изненадващо Борисов поиска и получи оставката на социалният министър Бисер Петков. 

Това се случи на 29.11.2019г. Към този момент кризата в Перник вече бе набрала сила, имаше режим на водата и хората бяха започнали да задават въпроси. Оставката на министър Петков, бе от тези действия на Борисов, с които той се опита да измести фокуса и свали напрежението с надеждата, че ще му се размине и всичко ще утихне. Готов е да продаде и предаде всеки и всичко само за да запази властта си и да спаси собствената си кожа. Хвърли главата на Петков, като аргумента му бе, че никой не искал да работи с него.

Вместо да поиска оставката на Нено Димов, за кризата в Перник и скандалите с боклука, Борисов поиска оставката на социалният министър!  Явно всички искат да работят с Нено. Защо? Защото Нено е на Пеевски и там не може да пипа. Защото Нено защитава интересите на Минев и Ковачки, на Пеевски и Златев, а Борисов е просто тяхна марионетка!

Напрежението обаче продължи да расте, скандалите  получиха и международна  известност и мафията разбра, че Нено трябва да бъде жертван. И тогава бе активиран Гешев – малко показни действия и много ПР. Никой не пита защо Нено Димов не бе арестуван още в началото на кризата и защо бе нужен този тримесечен гърч и цирк. Никой и не пита защо Борисов не му поиска оставката. Никой не пита защо самият Борисов не подава оставка, след като явно неговото правителство носи отговорност за всички тези кризи и трагедии! Разиграват ни грозен и пошъл театър, мислейки българите за малоумни.

И в това е отговора! БОЕЦ знаем, че докато Буда е на власт всеки опит за промяна и реформи е обречен.  Ще гърмят бушони и грабежа ще продължава с пълна сила! Докато Гешев е главен прокурор, всеки опит за борба с корупцията и справедливост е обречен. Сваляне не мафиотското правителство на Борисов и отстраняване на Гешев от поста, това е решението и първата стъпка в битката на гражданите срещу мафията.

На 23.01.2019 г. в 9.00 часа БОЕЦ и непримиримите граждани излизаме пред ВСС с две искания – оставка на Борисов и мафиотското правителство на Пеевски и оставка на Гешев, слугата на Пеевски! 

ГД „БОЕЦ”

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари