БОЕЦ: Борисов, Гешев и Пеевски се молят войната да не свършва

2
Войната в Украйна и позорната инвазия на Путин оставиха на заден план престъпленията на наглите
Войната в Украйна и позорната инвазия на Путин оставиха на заден план престъпленията на наглите

БОРИСОВ, ПЕЕВСКИ И ГЕШЕВ се молят войната да не свършва.

Помня как преди 2 години избухна Браселона Гейт след сигнала на БОЕЦ до испанската прокуратура. Две седмици Борисов се гърчеше и криеше по села и паланки. И изведнъж удари ковидкризата. И Буда се хвърли в море от трудов героизъм - къртеха пейките в градинките, КПП-та на изходите на градовете, по пет брифинга на ден и всевъзможни глупости само и само да се заглуши и да бъде забравен скандала с Къщата в Барселона.

Днес е същото. Войната в Украйна и позорната инвазия на Путин оставиха на заден план престъпленията на наглите. Сигурно се молят войната да не свършва. Припомням и че Борисов и неговият режим подариха на Путин Турски поток, като платиха три милиарда лева наши пари! Платиха и дълговете на Пеевски към руската мафията. А Гешев пак не видя нищо.

Милост и прошка няма да има, а БОЕЦ никога не забравяме и винаги си водим битките до край!

Очаквайте продължението на ГешевКилърГейт и нови действия на БОЕЦ срещу мафията.

Битката продължава.

БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари