Близо 3 400 заявления за безплатна винетка са подадени в Русе

0
Препоръчително е хората с увреждания да проверят срока на валидност на предоставения им през миналата година винетен стикер и да подадат заявление-декларация в "Социално подпомагане" по настоящия си адрес около 10 дни преди изтичането му
Препоръчително е хората с увреждания да проверят срока на валидност на предоставения им през миналата година винетен стикер и да подадат заявление-декларация в "Социално подпомагане" по настоящия си адрес около 10 дни преди изтичането му Видео: КИС 13

Около 3400 заявления за безплатна електронна винетка са подадени в дирекция "Социално подпомагане" в Русе от началото на годината.

Право на нея имат хората с 50 и над 50% намалена работоспособност.

Наредбата не предвижда промяна в условията за освобождаване от заплащане на винетна такса. Препоръчително е хората с увреждания да проверят срока на валидност на предоставения им през миналата година винетен стикер и да подадат заявление-декларация в "Социално подпомагане" по настоящия си адрес около 10 дни преди изтичането му, информира Кис 13.

След 1 април към заявленията няма да се изискват копия от Експертно решение на ТЕЛК и от свидетелството за регистрация на лекия автомобил, като проверката на тези документи ще се извършва по служебен път.

Източник: КИС 13
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари