Близо 10 километра водопроводи са подменени по водния проект в Русе

0
Направената инвестиция е на стойност над 18 милиона лева
Направената инвестиция е на стойност над 18 милиона лева Видео: Кис 13

Направената инвестиция е на стойност над 18 милиона лева

Близо 10 километра довеждащи водопроводи са били подменени в Русе в рамките на проекта за водния цикъл на града, предаде КИС 13.

Става дума за трасето между втора и трета помпена станция, по което основно се доставя питейна вода за Русе.

Днес официално бе прерязана лентата на обекта. Бе отслужен и водосвет от свещеник от Русенската света митрополия.

Необходимостта от подмяната на довеждащите водопроводи от втора помпена станция до Русе е била продиктувана от силно амортизираните етернитови и стоманобетонови тръби, обясниха от фирмата изпълнител.

Когато са залагани инвестициите, от ВиК – Русе са успели да убедят финансиращите институции в необходимостта от подмяна и на двата водопровода. От фирмата изпълнител заявиха, че са успели да подменят тръбите без да прекъсват водоснабдяването дори за момент.

Направената инвестиция е на стойност над 18 милиона лева без ДДС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Митко Майстора
    А ремонта на ремонта кога ще започне ? Там където е минало ВИК или техен изпълнител на обекти , трева не никне ! След тях е Ад !
  • 5
    4
    Гражданин
    E такъв нагъл тип и боклук не може да се намери и със свещ да го търсиш. За съжаление няма как да направим в неговата,пънчовата и на останалата негодна пасмина глави, толкова километри мозъчни гънки,та да белким се вразумят накрая.
  • 9
    3
    Комшийката
    Е с такива проекти Некадърниците могат да си купят къщи, ниви и лавади на село, да се оженят, да си купят нов афдомобил и други глезотийки. С доходи от трудова дейност, гладни ще останат.
  • 11
    2
    Русенец
    Къде е сметката, колко километра улици са съсипани от ремонта и не стават да се кара поне в едно то платната им? Платихме от хазната, че и заем теглихме, за какво? За да ни съсипят улиците и да пием кална вода ли? Аман, от такива ремонти! Кой трябва да потърси отговорност? Кой, от всичките на хранилка?
  • 16
    1
    Майка ви да еб@, некадърници!
    Заради някакви 10 километра ебахте мамата на улиците в целия град ли, бе, педераси?!!! Да не би да дупчите за шистов газ? Убеден съм, че и в Украйна няма толкова дупки, окопи и траншеи! И това при цена 1 800 000 лева за километър?!!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари