Близки на 17-годишното момче от Кнежа: Убиха детето ни за 15 лева

0
Близките на убитото момче искат доживотна присъда.
Близките на убитото момче искат доживотна присъда.

Ден на траур в Кнежа след жестокото убийство на 17-годишно момче

Полицията и прокуратурата разследват случая, а близките искат справедливо наказание за извършителите на престъплението.

"Заровено е детенцето ми. На белослатинската рампа. И бухалката до него. Как е пребито, не знаем. С бухалката е сигурно пребито."

След няколко дни в неизвестност тялото на 17-годишно момче е открито между Кнежа и Бяла Слатина. Видеозаписи са запечатали как момчето се качва в червен автомобил и след това следите му се губят.

Неговите родителите започват собствено разследване и отиват в Бяла Слатина, посоката, в която е потеглил автомобилът, посочи Bulgaria ON AIR

"Ние сме ги хванали. Лично ние. Ние сме ги хванали, не полицаите. 10 коли и сме ги открили точно в Бяла Слатина", сподели роднина на момчето.

За тежкото престъпление са задържани двама души. Според близките на жертвата извършителите се занимават с разпространение на наркотици, а детето им е убито за 15 лв.

Може и да е ползвал, не знаем. Но това, което правят, го правят просто без никакъв мозък. С цел отиват, карат го, убиват ми детето за 15 лв. - че трябвало да му плати бензина.

"Да бе дошъл при мен, да съм му дал 10 000 лв. 100 000 да му дам. Къщата ще продам да му дам пари, само да не ми пребие детето", каза близък на детето.

Според разследващите убитият не се е познавал с двамата задържани, които са на около 20-21 години. Той е поискал да го закарат с автомобила им от Кнежа до Бяла Слатина и да го върнат обратно.

Близките на убитото момче искат доживотна присъда.

"Нас не ни устройват техните 10-15 години и да си правят манипулации и да има корумпирани прокурори и адвокати. Искаме до живот. При това положение, при такава смърт - до живот, направо", категорични са те.

По случая е образувано е досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Реших да се сдобря с жената. Викам си, що не ѝ купя рокля? Лошото е, че се събуди гадината, точно когато я мерех с рулетката.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари