Автомобил блъсна жена в центъра на Русе

3
Пострадалата пешеходка е откарана в русенската болница „Канев“
Пострадалата пешеходка е откарана в русенската болница „Канев“ Снимка: Архив

Пострадалата пешеходка е откарана в русенската болница „Канев“

Вчера, около 16:35 часа, на улица "Видин" в град Русе, в района на кръстовището с улица "Мария Луиза", е станал пътен инцидент, при който е пострадала пешеходка, съобщиха от МВР - Русе.

За изясняване на ПТП на местопроизшествието са изпратени служители на пътна полиция и оперативна дежурна група на МВР.

При извършения оглед е установено, че лек автомобил с марка "Нисан", управляван от 62-годишна жена, при ляв завой от улица "Видин" по улица "Мария Луиза" е блъснал с ляво странично огледало пресичаща от дясно наляво жена на 65 години.

Пешеходката е откарана и настанена в русенската болница „Канев“ с фрактури на китките.

Причините за ПТП се изясняват, образувано е досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    Венцислав Димитров
    Изобщо има ли ги тези пътеки. Всичките са изтрити и нищо не се вижда,че там има пешеходна пътека. Така че ще продължават тези произшествия.
  • 6
    5
    до 3
    Обозначаването на кръстовища, пешеходни пътеки, пътни знаци и др. не е работа на Пътна полиция, а на собственика на пътя. А пътищата в Русе са собственост на Русенска община. Т.е. не чакайте в следващите 4 години нещо да се подобри. Може да се промени, но няма да е към по-добро.
  • 9
    4
    До 3
    Пенчева,сигурна ли си ,че имаме пътна полиция...
  • 5
    3
    Пенчева
    Пътна полиция Русе не работи добре и би следвало да смени нейното ръководство, защото в Русе специално има много абсурдни примери за крещящи нарушения в обозначаването на кръстовища, пешеходни пътеки, пътни знаци и др. Престои и обществено обсъждане на нов план за организация на движението в Русе, което ще бъде публично.
  • 20
    2
    Пешеходците
    продължават да мислят ,че като натиснеш спирачката и колата спира на мига,отделно по всички пешеходни пътеки има неправилно спрели автомобили / които никой не санкционира/ и отнемат видимостта на водачите и на практика пешеходците пресичат на пешеходна пътека, но между паркирали автомобили и шофьорите при завой нямат време за реакция.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари