Блъснаха жена на пешеходна пътека на улица "Потсдам"

0
Пострадалата жената е откарана в спешното отделение на УМБАЛ - Канев
Пострадалата жената е откарана в спешното отделение на УМБАЛ - Канев

Пострадалата жената е откарана в спешното отделение на УМБАЛ - Канев

Инцидентът е станала на 16 юни около 07:40 часа на улица "Потсдам" на пешеходна пътека до блок "Потсдам 1" в Русе. Лек автомобил с марка "Фолксваген", модел "Пасат", управляван от 35-годишен мъж, е блъснал жена на 75 години, пресичаща от дясно наляво по сигнализирана пешеходна пътека, съобщиха от МВР - Русе.

В резултат на инцидента жената е пострадала и е откарана в спешното отделение на УМБАЛ - Канев, където при преглед ѝ е установена фрактура на таз.

Произшествието е документирано, като е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    9
    Кокича
    На някой прави ли му впечатление интензитета и повтаряемостта на катастрофи случили се на пешеходна пътека? Полицията кога ще се активира, като намалее в процентно отношение града ли? Очевидно е, че правилата не се спазват, и морал на пътищата няма, да пуснат всички налични автомобили да патрулират по цял ден по улиците. И вечер пне една-две патрулки из града. И не за месец, а да стане норма. Към този момент законите не се спазват, защото никой не следи за тяхното спазване, което допълнително обезценява живота в страната и го прави подигравка. В Япония ако блъснеш човек после го издържаш докато си жив, защото си му отнел правото на нормален живот.
  • 7
    8
    Спокоен до 6
    Много е важно да пазиш касови бележки за всичко! Дори от таксита. Много е важно да имаш свидетели, които пред съд да подтвърдят болките, страданията и съсипания ти живот. Двама са достатъчни. Те някой травми не се възстановяват, но е по поносимо ако вземеш жилището на наглия шофьор.
  • 10
    7
    Спокоен
    Така, има проблем. Не е първият, няма и да е последният. Първото нещо е близките на жената да се свържат със свестен адвокат. Мога да посоча име от опита си, но няма да го направя. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ да не подписват каквито и да било споразумения предлагани от застрахователя на шофьора!!! Отива се в съда с граждански претенции. За такава травма цифрата на обещетението може да е шест-цифрена. Подчертавам - НИКАКВИ СПОРАЗУМЕНИЯ СЪС ЗАСТРАХОВАТЕЛЯ! На мен Дженерали ми предлагаше 500 лева за счупено ребро при ПТП, а адвоката ми докара сумата до 12 000 лева.
  • 16
    6
    Пак той
    Аз съм на 49 и все още съм в болничен и се влача от такъв който ме блъсна на пешеходна пътека миналата година юли месец.И още никой не ми е станал роб,тъй като произшествито е още във фаза следствие, а нарушителя още си шофира без наказано.Нито един лев помощ от никого, а разходи много.Импланти,инжекции,лекарства, рехабилитация.Горката жена,дали ще се справи като знам аз през какво минах.Господ да и е на помощ
  • 13
    5
    40 години шофьорлък
    Намалявам пред пешеходна пътека, но зад мен ми святкат с фарове, клаксони и чудо. Вярно, че на 58 не съм във форма като 35 годишен, но пък да опитат нещо. Само да опитат. Арматурата 18 мм възраст няма.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари