Блъснаха мъж на пешеходна пътека в Русе

2
Пострадалият е откаран за преглед в болницата
Пострадалият е откаран за преглед в болницата Видео: Русе Медиа

Пострадалият е откаран за преглед в болницата

Възрастен мъж пострада днес в централната част на град Русе, след като бе блъснат на пешеходна пътека на улица “Хан Крум“.

Според очевидци мъжът е спрял да си почине, като е седнал на един от первазите на съседните магазини. След това е станал и тръгнал да пресича на пешеходната пътека, когато е бил ударен от движещия се по улица “Хан Крум“ лек автомобил „Пежо“, информира Русе Медиа.

При удара пешеходецът е паднал, а на място са извикани полиция и екип на Спешна помощ.

Мъжът се е оплакал от болка в крака и е откаран за преглед в болницата.

На място екип от полицията изясняваше подробностите около инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    8
    Гражданин
    Всички сме участници в движението дали си с кола колело или пеш вървиш Трябва да се спазват правилата . От години се говори за глоби и за пешеходци за тези с тротинетки и тъй нататък глас в пустинята . гражданина кой то спомена че полиция и кат дебнат само за скорост е прав добре нека ама кво става в градът самотек всеки си прави квот си знай .
  • -5
    7
    КИФТЕТО
    Продадох на баба си земеделските земи дойдохме в РУСЕ и си купихме кола за Кауфланда да ходим 400 коня
  • 23
    6
    Човека
    Всъщност където трябва да е пътната полиция, няма контрол - градската зона. Иначе ако искаш камери за скорост на малоумни за ограничение места, нищо нямащи с пътната безопасност, бол. И майсторски ги слагат в участъци след промяна на скоростта със знак, където почти е невъзможно и да искаш да намалиш скоростта до посочената и така също майсторски /но не и в реална полза на обществото/ си заработват плана - норма за брой санкции и събиране на глоби с нулев ефект за стимулиране към спазване на правилата и намаляване на произшествията. Безполезни имитатори на дейност.
  • 21
    5
    Цоко
    В градски условия пешеходеца е с предимство винаги и навсякъде,не само на пешеходни пътеки!Колкото по-рано го разберете ще е добре за всички.
  • 33
    4
    Балканеца
    Наистина, много шофьори не мислят за пешеходците, а забравят, че понякога и те се движат пеша, че техните близки също пресичат на пътеките. Аз по- често съм шофьор и по- рядко пешеходец, но поведението на много "колеги" е меко казано потресаващо.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари