Благой Георгиев се ожени за Полина

12

Бившият национал на България – Благой Георгиев, се ожени за любимата си Полина

Новината оповести популярният диджей Теди Джорджо в своя фейсбук. Церемонията е била в родния на красавицата - Велинград. Дамата на сърцето е сменила два тоалета, пише "24 часа".

Честито на моите големи приятели, най-младото семейство на България, Благо и Поли Георгиеви! Футболната легенда Благой Георгиев и неговата любима Поли ни събраха в сърцето на Велинград! Започва веселата част!“, написа в социалната мрежа диджеят, който бе президент на футболния "Локо" (Дряново).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    до 4
    И според тебе колко мангизи изкарва мацето и заради тех ли се е оженил манга...ааа, Благо за нея? За такива има една поговорка: „Краставите магарета...(нататък не я знам, ама вие ще се сетите).
  • 2
    4
    Митко
    Мацето си го бива,но от Джизъса нищо не става.
  • 7
    3
    gips - P.R>
    Много яка последната снимка, супер-турбо чорапки! Мяза не на мангал, не на педал, а единствено и само на селски балкански тъп БЕК!
  • 9
    2
    Мунчо
    Благо все повече ми прилича на сутеньор
  • 8
    1
    Мунчо
    А какво стана с русата Златка, а с тези преди нея? Седмата Божа заповед този за нищо я няма.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари