Бизнесмен забрани на циганите да влизат в заведението му

16
Бизнесменът постави на входната врата на заведението си надпис „цигани не!“
Бизнесменът постави на входната врата на заведението си надпис „цигани не!“

На страницата си във Фейсбук Камен Балбузанов - Куката отправил и заплахи към манговците

Плевенският бизнесмен Камен Балбузанов - Куката се забърка в нов скандал, след като постави на входната врата на заведението си надпис „цигани не!“. Това е безумен расизъм, коментира възмутен гражданин. На страницата на Куката във Фейсбук пък какви ли не заплахи се леят срещу ромите, добавя Радо Кунев.

Повечето от хората, които коментират снимката на Кунев, обаче не виждат в действията на Куката нито нещо расистко, нито пък безумие, пише Флагман.бг.

„Той си е в своя имот и може да пуска или не който си иска! Поздрави за този българин, който не се страхува да изкаже открито мнението си за тази паплач, която поим, храним и плащаме тока с години наред!“, коментира друг зрител.

„Какво абсурдно има в това? Мрете всички Вие лицемерни борци за равенство и толерантност! Аз съм българин, плащам 1500 лв. данъци на месец и си гледам семейството, спазвам законите и обичам България. Няма да ми казвате Вие, че един циганин струва колкото мен и трябва да го търпя около себе си, докато си почивам с децата си. Хелзинкският комитет очаква вашите оплаквания. Само се легитимирайте преди това, за да можем да ви открием. България над всичко“, добавя Тихомир.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари