Бившата на Росен Петров се сгоди за банкер

0

Бившата гимнастичка и танцьорка в балета на "Комиците" Зарина Христова забрави окончателно Росен Петров.

Красавицата, която преди години преживя бурна раздяла с журналиста политик, вече официално е сгодена за мъж, който е доста висока топка дори за нивото на Петров, научихме от "България Днес".

Годеникът на Зарина е Атанас Сталев, банкер, работил в "Джей Пи Морган", Колорадо, "Уелс Фарго", банка "Париба". Той и гимнастичката са заедно от около година. Годежът им станал буквално преди няколко дни и изненадал голяма част от приятелите на Зарина. Те обаче са категорични, че Атанас е мъжът, който ще направи гимнастичката щастлива.

Приятелите на Сталев също напълно одобрявали избора му, като били впечатлени от красотата на годеницата. Понеже банкерът е сред най-големите фенове на футболния клуб "Арсенал", зевзеците сред обкръжението му сега го бъзикали, че с добрия си вкус при избора на жена донякъде компенсирал лошия вкус по отношение на футбола.

"Атанас се разбира чудесно с дъщеричката на Зари - Кати. Семейството му също много харесва Зарина и всички са горди, че бъдещата снаха е толкова красива", категорични са близки на Зарина.

Някогашната състезателка по художествена гимнастика Зарина още си е в България, където все по-често се задържа и банкерът Сталев. Засега бъдещото семейство не планира да се изнася в чужбина и вече стяга сватба.

Досега в светските среди в България Зарина Христова бе известна предимно с връзката си с Росен Петров. Двамата бяха заедно години наред, но Петров я пазеше от папараците. Когато най-после призна, че са заедно, се заговори, че това станало, защото Зарина му поставила ултиматум да спрат да се крият. Близки до Росен обаче споделяха, че той криел Зарина, защото веднъж вече двамата си били изпатили. Навремето, докато и двамата работели в "Шоуто на Слави", Дългия ги сгащил, че въртят любов. По това време Слави бил забранил връзките между хора от екипа и това станало причина Зарина да напусне. Когато двамата окончателно се разделиха, Петров определено не прие раздялата джентълменски и почна да вади "мръсни гащи". "Със Зарина бяхме 6 години заедно - раздели, връщания, тя роди от друг мъж, аз гледах детето. Много тежко ми беше, когато дойде и ми каза, че е бременна от друг", разказа тогава той.

Според преобладаващата част от твърденията обаче раздялата им станала заради постоянните забежки на Петров с мацки от балета, фолкпевици и прочее. В крайна сметка бившият съратник на Слави Трифонов се кротна с 20 години по младата Карина, която в един момент дори уреди за сътрудник в парламента.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари