Битката за Авдеевка продължава

0
Сраженията за града се водят вече пет месеца
Сраженията за града се водят вече пет месеца Снимка: Володимир Зеленський / Facebook / архив

Авдеевка ще се превърне в първото голямо изпитание за новия главнокомандващ на армията генерал Сирски

Авдеевка в Украйна е напът да бъде превзета от руснаците. Въпрос на време е, пише "Вашингтон пост", предаде БНТ.

Битката за града се води вече пет месеца. Преди дни в района бяха прехвърлени руски щурмови бригади. Разрушеният коксохимически завод е последната крепост на украинските сили, пише изданието. Загубите на руснаците са над 15 хиляди души, но натискът не отслабва.

Част от украинските сили са принудени да се оттеглят. Авдеевка ще се превърне в първото голямо изпитание за новия главнокомандващ на армията генерал Сирски, пише "Вашингтон пост". За евентуалното падане на Авдеевка говори и говорителят на Белия дом по националната сигурност Джон Кърби.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    5
    до 4
    Бе то както напоследък нещо не искат да се ръкуват с Червенски, да не вземе да прескочи до Москва и да поиска политическо убежище?!:)))))))
  • 0
    4
    Бай Чеп
    Мястото където се е снимал Наркомански е вече под руски контрол. При предстоящото му турне из Европа,там Германия, Франция, най-вероятно ще го помолят да не си прави снимки!
  • 3
    3
    до 2
    Снимката е архивна, бе теле! Пише го. Освен това откъде си сигурен, че баш Червенски я е снимал? Снимали са му я, червея постоянно се крие!
  • 2
    2
    Българин
    Снимка: Володимир Зеленський! А Владолф Путлер кога ще направи подобна снимка от бункера си? Слава Украина! Краят на ТероруZZшлямия е близо!
  • 1
    1
    Forza russia
    Forza russia
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари