Бисери от Северозапада родиха модна линия

1
Аматьорската модна линия, появила се наскоро в интернет, набира все по-голяма популярност
Аматьорската модна линия, появила се наскоро в интернет, набира все по-голяма популярност

Бисери от Северозапада родиха модна линия.

Креативни зевзеци от региона, който наскоро се прочу, че е по-беден от туземци на остров Майот, решили да припечелят по някой друг лев, като пуснат щамповани тениски с диалектни думи и жаргони.

Аматьорската модна линия, появила се наскоро в интернет, набира все по-голяма популярност. Авторите на идеята са събрали колекцията в специализиран сайт, в който поръчките валят една след друга, пише Стандарт нюз

Всички тениски с колоритни щампи се предлагат срещу 17 лв. Модната линия на Северозапада се радва на стотици почитатели и в социалната мрежа.

Заявки получавали от цялата страна. Шеговитата колекция е изцяло в черно. Сред най-популярните артикули са тениските с щампа "Без ракия нема оправия" и "Super Баце".

Едно от най-значимите изображения на XXI век "Keep Calm" също е пречупено през призмата на Северозапада и присъства в забавната колекция от дрехи.

Емблематичният слоган "Keep Calm and Carry On", създаден за плакат от британското правителство в началото на втората световна война, за да поддържа духа на населението си, е пресъздаден под шеговитата форма "Keep Calm and Listen Mile Kitic".

Тениската от този модел е пресъздадена досущ като оригинала - с изображение на короната на Джордж VI.

Източник: Стандарт нюз
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари