Бисер Миланов протестира срещу цената на тока в Русе

2
Бисер Миланов излезе от ареста срещу 5000 лева
Бисер Миланов излезе от ареста срещу 5000 лева Снимка: Топ Новини

Бисер Миланов, известен в публичното пространство с прякора "Петното", се появи на "Протест срещу цената на тока и наглостта на провалилите се политици да искат отново да управляват" в центъра на Русе. Проявата бе организирана главно в социалната мрежа фейсбук от председателя на "Бъдеще за Русе" Бойко Никифоров.

"На 8 октомври от 18 часа пред Община Русе, ще протестираме против цената на тока и ще коментираме публично - редно ли е с гласовете на 10% от избирателите да имаш самочувствието, че си избран да управляваш и да се натискаш да правиш правителство", гласеше призивът във фейсбук на Никифоров, който бе част и от листата на "Левицата и Зелена партия" на вотата за представители в 43-то Народно събрание от 19-ти МИР. Присъстващите нарекоха новите цени на тока робство и се заканиха да протестират всяка сряда.

Бисер Миланов от своя страна изказа публично възмущение от това, че на протест против високите цени на тока има едва 20-ина човека. Той сподели, че е научил за проявата в последния момент и затова е само с няколко човека от неговото Национално движение "Свобода". Припомняме, че той участва с Движението в протести, в контрапротести и в срещи с бившия премиер Пламен Орешарски в София през 2013 г. След като бе задържан в началото на тази година в столицата обаче, си размени обвинения с друг лидер на Движението Йордан Бонев кой от кого е взел пари, за тези действия.

Миланов добави, че в момента е пуснат под гаранция и се закани отново да съди абсолютно всички медии, които го наричат с прякора "Петното".

Той излезе от ареста срещу 5000 лева, след решение на Софийския градски съд в края на август тази година. Срещу него се водят три дела в Софийския районен съд. Едното е за закана за убийство, отправена към участничката в протестите Боряна Георгиева, другото е за заплахи към екип на bTV и третото - за расистки призиви.

Източник: Топ новини
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари