Бисер Михайлов: Никога не съм удрял жена си

0
Според защитата на прокурора от Перник неволно е подаден грешен сигнал от дъщеря им
Според защитата на прокурора от Перник неволно е подаден грешен сигнал от дъщеря им Снимка: БНТ

Според защитата на прокурора от Перник неволно е подаден грешен сигнал от дъщеря им

Софийският градски съд гледа мярката на прокурора Бисер Михайлов от Перник, който беше задържан след сигнал, че е пребил съпругата си. В съдебната зала Михайлов заяви, че никога през живота си не е удрял жена си, предаде БНТ.

Когато тълпата влезе в съдебната зала, правото излиза от нея, каза той пред съда и изтъкна, че работи от 28 години в прокуратурата.

"Никога не съм бил опасен. Никога не е имало тежки скандали, драматични, между нас. Жена ми е в тежко емоционално състояние заради синът ни. Никога не съм я удрял! Това е смехотворно обвинение", посочи Бисер Михайлов.

Според защитата на Михайлов, жена му не е жертва. Не е била удряна или умишлено бутана. Не е губила съзнание. Неволно е подаден грешен сигнал от дъщеря им, която е на 15 години.

Пред съда защитата представи декларация от Биляна Михайлова като доказателство. Решението на съда трябва да бъде оповестено в 16:00 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Аз съм
    Според защитата на прокурора от Перник неволно е подаден грешен сигнал от дъщеря им Не ми се мисли като излезе на свобода какво я чака дъщерята. Ще е следващата в новините
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари