Биляна Дудова не се яви на кантара в Благоевград

2
Тайбе Юсеин ще се бори на Евро 2022
Тайбе Юсеин ще се бори на Евро 2022

Биляна Дудова не се яви на кантара в Благоевград! Тайбе Юсеин ще се бори на Евро 2022

Биляна Дудова не се яви на кантара в Благоевград тази сутрин в 8:00 часа, съобщи Sportal.bg.

Така Тайбе Юсеин получи правото на Българската федерация по борба да представя България на Европейското първенство в олимпийската категория до 62 кг.

“Преборване няма да има! Биляна Дудова не се яви на кантара в Благоевград. Така Тайбе Юсеин ще се бори на Евро 2022 в категория до 62 кг. Биляна Дудова остава регистрирана за участие на Евро 2022 в категория до 59 кг. Ако тя и треньорът ѝ Георги Калчев желаят да участват, то до утре трябва да потвърдим заявката им. Тук в Благоевград сме целият съдийски апарат”, заяви членът на Управителния съвет на БФБ Валентин Райчев специално пред Sportal.bg.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари