Билборд коригира стойката на човека, застанал пред него

0
Microsoft инсталираха в шведската столица Стокхолм билборд, който измерва и коригира позата на застаналите пред него минувачи в реално време
Microsoft инсталираха в шведската столица Стокхолм билборд, който измерва и коригира позата на застаналите пред него минувачи в реално време Видео: Microsoft Sverige

Мнозина в ежедневието носим чанти, които са твърде тежки - това оказва значително влияние върху състоянието на скелета и мускулите. Създава изкривявания.

Те са една от най-честите съвременни деформации сред модерните хора, пренасящи всеки ден до офисите и обратно тежки лаптопи и документи. 

В тази връзка, в рамките на нова кампания, от технологичния гигант Microsoft инсталираха в шведската столица Стокхолм билборд, който измерва и коригира позата на застаналите пред него минувачи в реално време, сподели Мениджър. 

Билбордът използва технология на Kinect. Освен това експерт е бил наличен за хората, за да им обясни как да носят чантите си правилно и как да вземат по-малко предмети, да спестяват от тежестта. 

Кампанията е организирана, за да промотира Microsoft Surface Pro 4 - нов, по-лек таблет. Повече може да разберете от видеото:

Източник: Мениджър
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари