Бил Гейтс: Светът ще се върне към нормалния живот в края на 2022 година

0
По думите на бизнесмена, пандемията е „огромна трагедия“ и единствената добра новина е появата на ваксини
По думите на бизнесмена, пандемията е „огромна трагедия“ и единствената добра новина е появата на ваксини Снимка: Getty Images

По думите на бизнесмена, пандемията е „огромна трагедия“ и единствената добра новина е появата на ваксини

Съоснователят на Microsoft Бил Гейтс прогнозира, че светът ще се нормализира в края на 2022 г., пише The Independent.

Според Гейтс връщане към нормалността ще бъде осигурено от ваксините срещу коронавируса. По думите на бизнесмена, пандемията е „огромна трагедия“ и единствената добра новина е появата на ваксини. „До края на 2022 г. по същество трябва да се върнем към нормалността“, каза Гейтс.

Както отбелязва The Independent, малко по-рано Гейтс, говорейки в ефира на приложението Clubhouse, препоръча на хората да помислят за значителна промяна в поведението си тази пролет и идното лято.

Фондация „Бил и Мелинда Гейтс“ е похарчила най-малко 1,75 милиарда долара за борбата срещу пандемията, пише вестникът. От тях около 250 милиона долара са изразходвани за разработване на ваксини и 156 милиона за инициативата COVAX, предназначена да предоставя ваксини на бедните страни. Освен това фондът инвестира в създаването на други лекарства за коронавирус.

The Independent припомня, че от самото начало на пандемията Бил Гейтс е в центъра на най-абсурдните конспиративни теории. Например, някои предположиха, че коронавирусът е прикритие, което ще позволи на Гейтс да микрочипира хора и да поеме контрола над тях.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари