БФС призовава феновете на футбола да помогнат на малкия Емил

2
Всеки месец детето преминава през двуседмично лечение в турска клиника, а процедурите струват над 120 000 лева годишно
Всеки месец детето преминава през двуседмично лечение в турска клиника, а процедурите струват над 120 000 лева годишно Снимка: Фейсбук

Всички мачове от кръг в efbet Лига минават под мотото „Емил има нужда от твоята помощ”

Всички мачове от кръг в efbet Лига минават под мотото „Емил има нужда от твоята помощ” в подкрепа на благотворителната инициатива в помощ на Емил Чапкънов, който се бори с церебрална парализа, предава NOVA.

БФС призовава феновете на футбола да помогнат на малкия Емил Чапкънов, който е с диагноза спастична церебрална парализа и придружаващи заболявания. Всеки месец детето преминава през двуседмично лечение в турска клиника, а процедурите струват над 120 000 лева годишно, като предстои и операция. За близките на Емил сумата е непосилна.

Всеки може да помогне, дарявайки в поставените на стадионите урни или чрез посочената банкова сметка:

BIG UNCRBGSF

IBAN: BG06UNCR70001522924988

титуляр на сметката: Славка Костадинова Чапкънова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари