Безработен хотелиер отдъхва на бали пред Министерски съвет

3
Това е реалната помощ, която получи БГ туризмът след множество срещи на цели двама туристически министри на кръгли маси с хората работещи в сектора
Това е реалната помощ, която получи БГ туризмът след множество срещи на цели двама туристически министри на кръгли маси с хората работещи в сектора

Ето така изглежда един безработен хотелиер, който отдъхва на бали пред Министерски съвет в София

Това е реалната помощ, която получи БГ туризмът след множество срещи на цели двама туристически министри на кръгли маси с хората работещи в сектора. Благодарна съм им, че ми предоставиха безплатен шезлонг /тип сламена бала от района на гр. Брезник/, безопасно плажуване на жълтите павета пред Министерски съвет и безплатна многобройна охрана от родната полиция.

Благодарение на нищоправенето на всички институции, дестинация България е поставена в множество "червени списъци" като не безопасна туристическа страна, което доведе до лавинообразно анулиране на резервации, в следствие на което и аз имам рядката възможност да съм в принудителен неплатен отпуск и мога цял ден да плажувам на бали.

Бих искала да поканя всички, които нямат възможност да си позволят почивка по предпочитаната туристическа дестинация, да заповядат при мен на плаж на бали.

Дани Давиткова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари