Безплатни обучения по програмиране в Русе

2
Обученията ще се провеждат в неработно време
Обученията ще се провеждат в неработно време

След като вече три години Софтуерният университет провежда курсовете по „Основи на програмирането“ почти ежемесечно, дойде време за най-мащабната кампания по провеждането им в цялата страна.

Инициативата ще обхване общо 28 града, които включват: Бургас, Варна, Пловдив, Горна Оряховица, Стара Загора, Велико Търново, Русе, Сливен, Враца, Добрич, Плевен, Гоце Делчев, Благоевград, Ямбол, Хасково, Шумен, Видин, Кюстендил, Кърджали, Габрово, Раковски, Белоградчик, Търговище, Перник, Пазарджик, Казанлък, Карнобат и София.

Обученията във всеки град ще се провеждат в неработно време, давайки шанс както на учащи, така и на работещи да се запознаят с практиките от разработката на софтуер.

Курсистите ще имат възможността да получат един вътрешен поглед към програмирането като кариерен път от хора, които вече се занимават с него професионално.

Обучението не изисква предходен опит с програмирането или каквато и да е друга област на технологиите – то е напълно подходящо за хора от всички възрасти и професионални насоки и ще се провежда в продължение на два месеца, започвайки от средата на януари.

Всеки желаещ да получи и сертификат за обучението си ще може да се яви и на сертификационен изпит в София след края на курса.

Изпитът може да послужи и като входен за цялостната програма на СофтУни за всеки преминал го, който желае да продължи обучението си.

Повече за инициативата можете да научите от тук, а кандидатура за обучението можете да подадете от страницата за кандидатстване на СофтУни до 5 януари включително.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари