Безплатни медицински прегледи започват в Русенско

0
Консултациите ще са за профилактика на очни, кардиологични, акушеро-гинекологични проблеми
Консултациите ще са за профилактика на очни, кардиологични, акушеро-гинекологични проблеми

Безплатни медицински прегледи ще се проведат в населени места на Русенска област за профилактика на социалнозначими заболявания, съобщи вестник "Бряг".

Очните прегледите започват на 21 март от 12.30 часа в аптеката на село Голямо Враново /Община Сливо поле/. Д-р Младенова ще преглежда и на 31 март  от 12.30 часа в кметството на село Малко Враново. На 19 април този вид прегледи продължават  от 12.30 часа в кметството на Ряхово.

След Община Сливо поле прегледи ще се извършат и на 4 май в Стърмен /сградата на читалището/ и на 5 май в Ценово / в офиса на ПП ГЕРБ/.

Часовете ще бъдат съобщени допълнително.

Кардиологични прегледи ще бъдат направени на 21 март от 9.30 часа в аптеката на с. Голямо Враново, като следва село Ряхово /сградата на кметството/ на 19 април от 9.30 часа. Прегледите продължават на 4 май в Новград  и на 11 май в Караманово за Община Ценово. Часовете ще бъдат съобщени допълнително.

АГ-прегледи ще се проведат в град Борово на 29 март в офиса на пром. Комбината на ул. „6-и септември“, а на 18 май ще бъдат кардиологичните. Началото е 9.30 часа.

Прегледите са по инициатива на Жени ГЕРБ-Русе,  идеята е да се подпомогне  в профилактиката на социалнозначими заболявания, коментират организаторите.

Източник: Вестник Бряг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари