Безплатен достъп до специализирани е-книги за преподаватели и студенти от Медицинския университет във Варна

1
Безплатната услуга ще продължи от 1 февруари до 30 април 2024 година
Безплатната услуга ще продължи от 1 февруари до 30 април 2024 година

Безплатната услуга ще продължи от 1 февруари до 30 април 2024 година

Безплатен достъп до колекциите от електронни книги на водещото немско научно издателство De Gruyter ще имат студентите и преподавателите от Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна, съобщават от висшето училище.

Безплатната услуга ще продължи от 1 февруари до 30 април 2024 година.

Издателството е специализирано в областта на академичната литература и осигурява достъп до повече от 160 000 електронни книги от 56 издателства – партньори, сред които University Press Library.

Електронните книги са без DRM, което позволява едновременен достъп до литература от всяко място и по всяко време. Заглавията могат да се търсят по издателство и година на издаване.

Всяка година De Gruyter издава над 1 100 книги и над 16 000 статии в списания, включително над 200 книги и 6 000 статии със свободен достъп, в областта на хуманитарните, природните, техническите, медицинските и социалните науки, както и широк спектър от цифрови носители, включително 70 бази данни и онлайн справочници.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Стефан
    И какво от това? Колко човека студенти ще ги прочетат, като само единици знаят немски език, а за четенето на тези книги трябва да знаят езика отлично и да познават стотици специфични медицински термини на немски. Идеята на немците е добра, но без полза за нас. Сещам се за стар случай. Германците навремето предложиха да им изпратим млади служители, които на изцяло техни разноски да бъдат обучени за специалисти в граничния контрол, но искаха да знаят много добре немски език.. От няколкото хиляди служители в гранична полиция не бяха открити и пет такива и идеята пропадна.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари