Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Безхаберие на кмет и Община в Русе

0

Здравейте, изпращам Ви тези снимки направени на "детската площадка", по-точно тропическа джунгла в междублоковото пространство на блок 5 и 6 в кв. "Дружба"-3 в Русе. Да не говорим за това, че няма никакво осветление и вечер си минаваме на късмет. Трябва ли да се случи нещо, за да се вземат мерки и питам г-н Стоилов: ДО КОГА??? Г-н кмете, ще има двойни стандарти за живущите в града. Може да правите ремонт за милиони в центъра, а не може да се заделят минимални средства и за кварталите на града. По време на избори се кълнете в мило и драго, а после битият бит и т.н.

Да не забравяме, че пак идва изборна кампания и много от жителите на квартала ще мислят трезво в избора си /Все още имате време. И без клишета, че няма ресурс и всички тези клишета, които са ви за дежурни отговори на подобни безобразия/.

Надявам се, че все пак по време на предизборните Ви агитки, не агитации, точно агитки, ще благоволите да се запознаете лично с проблемите на живеещите в квартал "Дружба"-3.

Автор: Диан Димитров
(Автор: Диан Димитров - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари