Жители на "Дружба" се похвалиха с чудна градинка

5

В деня на националната акция "Да изчистим България за един ден" забелязахме истинска история за пример

Една красива градинка с новопосадени растения и различна украса. Тя се намира в "Дружба" 3, блок 34 и за нея разбрахме от няколко споделени снимки, които грабнаха с вложено майсторство и фантазия в лехите. В русенските квартали рядко ставаме свидетели на такива гледки. По-често ще се натъкнем на неокосени треви, боклуци и разбити детски площадки. Но ето че има и примери, в които виждаме как някой е запретнал ръкави е облагородил крайблоковото пространство. Такъв е и този случай. 

"Дано да видят красотата, постигната от Вас и тези, които унищожават, късат цветята и пред някои входове не може да се задържи нищо хубаво. Да видят и да се замислят".

"Сътворили са приказка, не само за тях, но и за околните!", пишат в мрежата. 

В заключение множеството коментиращи си пожелават повече градинки вместо бурени. И истинска грижа за околната среда, за да поддържаме града чист не само в един ден. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    да
    А пред блок 31 една тъпа туркиня отрови едно борче, расло там 10г., защото "внучетата и щяли да се бодат на него." Дееба тъпите делиормански тираджии - циганотурци. Дано си закопае внучетата простата кадъна. За на "наско" тъпия циганин кирливите деца иде реч.
  • 5
    3
    Живущ в бл МАЯ
    Пред и зад блок "Мая "в същия квартал от години се поддържа по същия начин,но тази пролет фирма "Овергаз* УМОРИ десетгодишна туя.Общината трябва да се замисли и да съдейства за подобряване на около блоковите пространства
  • 12
    2
    даа
    Като видя боядисани гуми в градинка и умирам от умиление...
  • 5
    1
    Ррррр
    Чудесно!Приятно за очите!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари