Без български журналисти на мача Пулев - Джошуа

0
Организаторите на двубоя отказаха съдействие на родните медии
Организаторите на двубоя отказаха съдействие на родните медии Снимка: архив

Организаторите на двубоя отказаха съдействие на родните медии

На мача за световната титла в тежка категория между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев в Лондон няма да бъдат допуснати български журналисти. Причината - организаторите на двубоя от „Мачрум Боксинг” отказват да акредитират български медии и да освободят журналистите от задължителната 14-дневна карантина при влизане във Великобритания, информира NOVA.

Мачът, който е едно от най-дълго очакваните събития в света на бокса, ще се състои тази събота на „Уембли Арена" в британската столица.

До ситуацията с отказания достъп за българските медии се стигна, след като промоутърите отказаха съдействие на всички журналисти, изявили желание да отразят събитието. Промоутърската компания беше оторизирана от британските власти специално за двубоя да издава документите, необходими за освобождаване от карантина.

Това писмо се нарича Quarantine Exemption и се издава на всеки, влизащ във Великобритания по работа, най-вече - на журналисти.

От промоутърската компания отказват да допуснат дори фотографи до откритите събития преди самия мач, каквито са откритият ден за медии в сряда, пресконференцията в четвъртък и официалният кантар в петък.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари