Бесарабски българин: Руснаците стрелят по всичко и всички

0
По думите му това, което се случва в Украйна, е пълномащабна война, а не военна операция
По думите му това, което се случва в Украйна, е пълномащабна война, а не военна операция Видео: NOVA

Алексей Куцарев е бесарабски българин, председател на Български младежки клуб "Актив"

Той живее в Одеса, но в момента е на около 180 км. от дома - в град Арциз, разказва NOVA. Алексей има семеен бизнес за производство на хляб. Старае се да не спира производствения процес.

„Засега имаме всичко необходимо за около две седмици напред”, увери той.

По думите му това, което се случва в Украйна, е пълномащабна война, а не военна операция. „Руснаците стрелят по всичко и всички в Киев и Харков”, твърди бесарабският българин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Анонимник
    Стрелят по всичко живо в Киев и Харков.. Супер, а той откъде знае? Както сам казва, не е в нито един от тези градове. По-важния въпрос е... Той няма вид да е над 60 или под 18, та какво прави пред камера, а не на фронта? Нали обявиха ПЪЛНА мобилизация като даже спират на границата хора, подлежащи на мобилизация* *Е, освен ако не могат да си платят да не ги видят
  • 3
    3
    ...
    Сигурно им пускат пари, наистина много лъжат против руснаците. Нямам против обикновените украинци, но все повече лъжи от тях излизат наяве. Какво е станало с този народ, не е за вярване, и майките си ли ще продадат за някой и друг долар?!!!!
  • 2
    2
    иванова
    Лъжеш гадино.Ония дето им дадохте оръжие и ги пуснах те от затворите ще ви изтрепят и ще обвинят руснаците
  • 0
    1
    12345
    И от Русия не очакваха да окрадете газ за над 1 млрд. евро, да отмените руския език, да унижавате руснаците, да ги обстрелвате 8 години подред, да сформирате фашистки отряди, които нахлуват на заседанията на местната власт маскирани и с автомати. Сега е време това да приключи. Да каже шибания хлебар, какво е печелил преди и какво сега, по време на конфликта. Излиза така: " ХЛЕБАР, ПЕЧАЛБАР, ПРОСВЕТЛИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ПО ЦЯЛАТА ТЕМА ЗА КОНФЛИКТА". Излагате се ! Какъв беше този смешник в национален ефир ? По него ли да се ориентирам ? Г-жа Николова, престанете с тези глупости. Дайте адекватна информация.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари