Жителка на Одеса: Шокирани сме от изминалата нощ, страшно е

1
"Хората, които живеят на високи етажи в жилищните кооперации отдавна станаха бежанци, те нямаха никаква сигурност, че ще останат живи", разказа Александра
"Хората, които живеят на високи етажи в жилищните кооперации отдавна станаха бежанци, те нямаха никаква сигурност, че ще останат живи", разказа Александра Снимка: Фейсбук

"Цяла нощ бяхме в бомбоубежището. През цялата нощ сирени, тревога, чувахме някакви ракети. Просто сме шокирани от тази нощ, сега децата легнаха да спят"

Това разказа от първо лице в "Денят започва" по БНТ  Александра, жителка на Одеса.

"Искам да ви кажа, че е страшно, защото това е истинска война", допълни тя.

"Хората, които живеят на високи етажи в жилищните кооперации отдавна станаха бежанци, те нямаха никаква сигурност, че ще останат живи", разказа Александра.

Тя е майка на двама сина, които също са се включили в отбраната на Одеса, като строят част от отбранителната линия в града.

"Има всичко в Одеса, не мога да кажа, че стоим без вода и без храна", допълни Александра.

"Искам България, обичам я България, но за този момент оставаме в Украйна", признава жителката на Одеса.

Александра е категорична, че украинците са оптимистично настроени и вярват в победата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари