Бербатов се скара на абитуриент, дишащ от балон

5
Защо си извън колата? Да не съм те видял!
Защо си извън колата? Да не съм те видял!

Защо си извън колата? Да не съм те видял!

В сезона на абитуриентските балове световноизвестният Димитър Бербатов сподели видео, с което реши да покаже на младежите какво не е хубаво да правят на пътя.

Докато шофира автомобила си, Бербатов направи забележка на абитуриент, който е седнал на прозореца на автомобил в движение и диша от балон, приличащ на такъв с райски газ. След като абитуриентът видя Бербатов и чу "Защо си извън колата? Да не съм те видял!", той се прибра в колата.

"Сезонът на абитуриентите е вече тук. Еуфорията сред децата - младежи и девойки, е голяма. Но тази еуфория може да се изразява по различни начини, а не по този, който ще ви покажа, който мисля, че не е правилен. За тези, които си мислят, че са много готини. Ето - типичен пример на човек, който не знае къде се намира. С балона, извън колата. А после защо се случват трагедии, нещастия", казва Бербатов във видеото.

"Това няма да ви направи готини, ще ви направи загубеняци. Готини ще сте, ако имате план за живота след абитуриентския бал", категоричен е Бербатов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари