Бехайдин Юсуф е новият общински председател на ДПС в Сливо поле

1
Конференцията номинира Айдоан Джелил и Дауд Ибрям за областен председател
Конференцията номинира Айдоан Джелил и Дауд Ибрям за областен председател Снимка: Дарик радио Русе

Конференцията номинира Айдоан Джелил и Дауд Ибрям за областен председател

Бехайдин Юсуф е новият общински председател на Движението за права и свободи в община Сливо поле. Той бе избран единодушно на провелата се днес общинска конференция

Новият общински председател призова за обединение в името на партията. "Ако това не се случи ще се оттегля", заяви Бехайдин Юсуф, цитиран от Дарик радио.

Голямата цел на новото ръководство е спечелването на кметското място в Община Сливо поле.

Юсуф заменя досегашния общински председател Илвенур Махмудов, който също имаше номинация, но си направи самоотвод. Номинации имаха също Осман Ренмзиев и Валиде Османова, но те също си направиха самоотвод.

Избран бе и нов общински съвет на партията, който се състои от 11 човека. В него по прави влизат местните председатели, които са 7, тримата общински съветници и младежкия лидер

В отчета си, вече бившият председател посочи, че на четирите парламентарни избори, в мандата му от 2019 г. до 2024 г. ДПС е успяла да бие ГЕРБ, но представянето на местните избори е било незадоволително. В момента Движението има 3 общински съветници, след като свали политическото си доверие от четвъртия съветник. Партията успя също да спечели кметското място в Малко Враново, но загуби Стамболово и Кошарна.

Бяха избрани и делегати за Областната конференция на ДПС, която е на 11.02

На конференцията Айдоан Джелил, доскорошен общински лидер в Русе, и Дауд Ибрям, областен председател, получиха номинации за областен председател, който ще бъде избран на Областната конференция. Делян Пеевски и Джевдет Чакъров бяха номинирани за съпредседатели на ДПС.

Гости на конференцията бяха народният представител Ализан Яхова и областният председател Дауд Ибрям

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    Семричката
    Махайте го този дърт комунистически тюмбелин Попа,две години ни разиграва и лъже нарочно за една водомерна шахта,иска пари алчния четинест домуз
  • 7
    3
    Избирател от ДПС
    Кога ще изгоните от Вик сливо поле еМил Попа -70 годишния ояден търтей -паразит мошенник ,член на Дпс и жена му пенсионерка от данъчното ?Дайте път на младите
  • 4
    2
    Както казваше баба:
    Бе хубаво момче, ама ....
  • -3
    1
    асф
    виждам красиви и мъдри мъже , виждам светло бъдеще
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари