Бебе в "було" се роди в Гоце Делчев

7
Мъничката Румена е рядък феномен - такива деца се раждат 1 на 10 000
Мъничката Румена е рядък феномен - такива деца се раждат 1 на 10 000 Снимка: Топ Преса

Точно на Бъдни вечер в Родилното отделение на болницата „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев се е родило момиченце в така наречената „риза“ или „було“ което е рядък феномен и такива деца се раждат 1 на 10 000.

Щастливите родители са младото семейство от Гоце Делчев Росица и Борислав Алмишеви, пише Топ Преса.

Малката красавица макар и родена 3,660 кг. е дошла на бял свят по естествен път като не се е наложило дори цезарово сечение .

Чаровната Румена е с маникенската дължина от 51 сантиметра и с голяма коса като на двумесечно бебе. Утре тя ще бъде изписана, а престоят й в болницата е в коледно чорапче, както всички останали бебета родени на светлия християнски празник Рождество Христово.

Поверието за родените деца в „було“ е, че са изключителни таланти, късметлии и щастливци , както и, че са закриляни от съдбата през целият им живот.

Слухът твърди, че едно раждане в риза не е достатъчно. Майката на такова дете трябва да вземе тази риза и да я съхранява на уединено място. Унищожаването на „риза“/ „булото“/ означава унищожаване на целия късмет на човек, даден му от Бога по рождение.

Ето какво споделя по този повод читателка на медията: Аз също съм родена с „риза“, като въпросната „риза“ е изсушена и се пази от майка ми. Това е плодния сак на бебето не плацентата. Тази риза може да бъде частична да покрива само главата или пълна бебето да се роди покрито като с було.

Вярва се, че ризата трябва да се изсуши и да се пази, защото бебето е свързано с нея през целия си живот. Родените с було или риза се счита, че са предпазени в този свят, те имат връзка с отвъдния свят, често такива хора са лечители, екстрасенси, могат да общуват с отвъдното, имат пророчески сънища.

Със сигурност такива хора се раждат с много таланти, те могат да правят или да станат каквото и каквито си поискат (тук е важно родителите да открият талантите им и правилно да ги насочат още от ранна възраст).

Смята се, че когато родените с було изпаднат в беда висшите същества ги закрилят и те преодоляват по-лесно сложните ситуации, аз лично мога да изброя много такива в моя живот. Много често обаче родените с було трудно се в писват в материалния свят, тъй като носят в себе си голяма част от духовния и са пряко свързани с него, те не разбират и не приемат устройството на материалния свят.

Проучването ми сочи , че родени с було са много велики личности, бунтари, революционери, визионери, учени, алтруисти. Будистите например вярват, че такива хора могат да са Лама и дори издирват и обучават такива деца.

Според някои легенди Христос също е роден с було, превода на „роден с було“ е всъщност „роден зад завесата“ – т.е. човек който вижда и знае повече от другите. Децата до 3 г. възраст виждат и общуват със същества от духовния свят повече от другите деца.

Източник: Топ Преса
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари