Бащата на битото момченце иска жена си в затвора

0
Йордан иска наказание за постъпката на Ангелина
Йордан иска наказание за постъпката на Ангелина Видео: Traffic News

2-годишно момченце, което беше бито от майка си, продължава да бъде в тежко състояние след побоя, който му беше нанесен.

То е настанено в "Пирогов" с тежка черепно-мозъчна травма и с опасност за живота. Малкият Васил е в кома, с оток на лицето, главата и кръвонасядания по главата. Полицията е задържала майката, която е заподозряна в извършването на побоя, предаде TrafficNews.bg

Първоначално майката твърди, че детето е паднало от леглото, после признава, че го е удряла в стената. Това не е първият път, при който майката пребива бебето. Когато било на 8 месеца, то постъпило в болница с пневмония. Майката го пребила, за да спре да плаче.

Социалните отнели бебето за половин година и го дали в приемно семейство. 6 месеца по-късно обаче го върнали на родителите. Системните проверки не показвали, че върху детето се упражнява насилие. Бащата Йордан научил днес за инцидента и настоява жена му да бъде наказана за побоя над детето им.

Близки на семейството в Септември твърди, че майката има психически отклонения и е избухлива. Ангелина остава в ареста за 72 часа, а бебето й все още е с опасност за живота.

Източник: Traffic News
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари