Баща изхвърли 2-те си деца от 9-ия етаж

1

Трагична история разтърси руския град Перм.

На 30 декември баща изхвърлил двете си деца през прозореца на апартамента си, а после самият скочил след тях, съобщава Bloknot.ru, цитиран от Traffic News.

Жилището на отчаяния родител се намирало на 9-ия етаж. Под балконите имало хора, които с ужас видели как едно след друго паднали момчето и момичето.

Съседите веднага извикали линейка и полиция. Пристигналите на място спешнимедици открили до децата и тялото на баща им.

Тримата били тежко ранени, но все още живи.Според съседи 38-годишният мъж няколко пъти се опитал да сложи край на живота си, а последният му опит едва не погубил и него, и децата му. 

"Откарани са в болница, в безсъзнание. Момчето вече е оперирано, той е понесъл операцията добре. Момичето е в критично състояние, лекарите се борят за живота й. За бащата медиците не дават прогнози - пациентът е в много тежко състояние", съобщават от следствието.

Според съседи мъжът се развел неотдавна с жена си като инициативата била нейна. Съпругата се уморила от истериите на половинката си, нервните му разстройства, публичните опити да сложи край на живота си.

При един от опитите мъжът получил травма на главата си, след което станал още по-неуравновесен. В сряда той дошъл да види децата си, поседял с тях мълчалив в стаята, след което ги грабнал и метнал през прозореца и скочил след тях.

Източник: Traffic News
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари