Баща издирва изчезналата си дъщеря

6
Костадин Палов твърди, че няма връзка с момичето и че е обявено общонационално издирване
Костадин Палов твърди, че няма връзка с момичето и че е обявено общонационално издирване

Баща издирва своята дъщеря, която е в неизвестност от вчера

Костадин Палов споделя в групи на град Сливен във Facebook, че дъщеря му, на име Мариана, е изчезнала безследно. Той твърди, че няма връзка с нея и че е обявена за общонационално издирване.

"Обявена е за общонационално издирване, но нямам много доверие към закона, тъй като искат по закон 24 часа да не се е прибрала", пише Палов. Той призовава всеки, който има информация за дъщеря му, да се свърже с него на тел. 0888 632 749.

В публикацията си Палов споделя, че дъщеря му е на 22 години и е с ръст около 165 см. Тя има дълга, тъмна коса и кафяви очи. В момента на изчезването си е била облечена в черно яке, черни панталони и черни маратонки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    5
    Георги
    Не се дръжте като чобани. Момичето може да е в беда...
  • 7
    4
    Таковата
    Г-н Абдал, ситуацията в Белгия, някой Ви я е разказвал или знаете от личен опит, ако е второто, Вие сте жертва и като такава Ви съветвам да си потърсите правата. А относно демокрацията, именно тя е отговорна за това, че можете свободно да изкажете мнението си, колкото и да е лишено от смисъл и логика, защото ако бяха времената по което негласно бленувате, щяха да са Ви обидили не араби, а партийни дерибеи и не в Белгия, а на сред София и нямаше как дори и един гневен пост да пуснете. Така че за Вас демокрацията е рай, макар и неосъзнат.
  • -16
    3
    Пепо
    Тая курвентия кой я знай с кого се чука и дали е само един и сигурно се е надрусала яко и не спира с купоните, пък бащата се поболява от мъка човека.
  • -2
    2
    Sevdo
    Не е Марияна, а Николета. Вземете се поправете!
  • -21
    1
    Абдал Демократович
    ебе се вече в Белгия с арсбите за турския си свидник. това ни донесе демонокрацията. и банани...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари