Бързо отслабване за заети хора

0
Това се постига със спазването на някои прости правила в домашни условия
Това се постига със спазването на някои прости правила в домашни условия Снимка: Shutterstock

Това се постига със спазването на някои прости правила в домашни условия

Жените често се подлагат на различни диети с една единствена цел – да отслабнат. Забързани в ежедневието си обаче, те не винаги имат възможността да се придържат към наложения хранителен режим или да ходят на фитнес. Така свалянето на излишните килограми се превръща в още по-голям проблем, особено с настъпването на пролетта, когато те искат да влязат във форма за настъпващите летни месеци.

Именно за това много често се подлагат на изтощаващи организма диети, за да могат по-бързо да постигнат желания ефект. Истината е, че и без тези строги ограничения можете да отслабнете. Това се постига със спазването на някои прости правила в домашни условия, споделя Actualno.

Първото нещо, което трябва да направите е да си създадете и да спазвате определен график през деня. Започнете деня с чаша кафе, определете часовете за хранене, отделете време за работата си и за неизменните домашни задължения и не забравяйте да включите няколко серии от упражнения поне за 10-15 минути.

За да постигнете бързи резултати е добре да ограничите приема на някои храни и напитки, поне за известно време. Избягвайте сладкото, пърженото, алкохола и тлъстите меса, защото те съдържат много калории. Заменете ги с чаша фреш, шепа ядки или вкусна салата. Ако не можете, то се постарайте да се ограничите до чаша вино или крехка пържола.

Лесен начин за намаляване на храната, която поемате е да я сервирате в по-малки чинии. Методът действа чисто психологически, но именно така, ще контролирате обема на порциите и калориите, които поемате. Така с времето ще свикнете с това количество храна и ще ядете по-малко.

Откажете се от навика да ядете, седнали удобно пред телевизора или пред компютъра. Разсейвайки се от любимият си филм или статия, не можете да контролирате количеството на храната. Създайте си навика да се храните винаги, седнали на масата и се хранете бавно, за да можете по-добре да усвоите храната.

Освен промяна в хранителния режим е добре да включите и някои упражнения в ежедневието си. Скачането на въже или въртенето на обръч са едни от най-лесните и приятни занимания и не отнемат много време. Достатъчни са 10-15 минути на ден и не след дълго ще забележите първите резултати.

Включете в новия режим и домашните си задължения, а прибирайки се от пазар, използвайте стълбите, вместо асансьора. Това е едно чудесно кардио за изгаряне на калориите.

В края на забързания ден се насладете на топла вана с добавени ароматни масла. Водата успокоява и тонизира тялото и е добър приятел на стройната фигура.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари