Бързата кучка слепи ги ражда!

6

Бетон, бетон и пак бетон.

Това е свещената дума за престъпната власт в Русе, изкарала един и сега караща втори мандат под наркотичната зависимост на еврофондовете.

Проекти, проекти, проекти. Булеварди, цитадели, пробиви, плочки, цимент, патина по скулптури, шарено осветление, сухи фонтани, кич… Община, пълна с деградирали чугунени глави, бивши шестаци и фатмаци, които, както по времето на комунизма, така и днес имат претенциите да бъдат тесни специалисти по всичко и да дават насоки, пише Фронтално

От бъркането на бетон, през лепенето на плочки, та до технологии за опазването и консервирането на произведения на изкуството – компетентни във всяко направление, самоуверени в некомпетентността си, отказващи да се видят отстрани колко жалки и смешни изглеждат.

Всичко се бърза, зер да се усвоят парите о време. Изкоренени и отрязани дървета, унищожени зелени площи, отровен въздух, прахоляк с вкус на цимент и пръст.

Работници с ватенки, пришпорени от технически ръководители да леят бетон ден и нощ безспир. Занижен технически контрол, отбиващ проформа номера. Използване на строителни материали със съмнителен произход и качество. Безумни крайни срокове. Има ли един проект, който да не се е пропукал в буквалния смисъл след завършването му? Бързата кучка слепи ги ражда! Така гласи народната мъдрост.

Ето малко от „видимите“ резултати

Източник: Фронтално
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари