Бареков сезира Цацаров за корупционни практики

1

Николай Бареков е сезирал главния прокурор Сотир Цацаров за корупционни практики.

Самият Бареков съобщава за това в личния си профил в социалната мрежа:

"Днес група граждани, събрани за отпор срещу корупцията и наглостта в медиите, водени от мен, подадохме сигнал в Главна прокуратура и НАП за корупционни практики, укриване на доходи и пране на пари чрез закупуване на луксозни имоти от лицето Анна Цолова, понастоящем водеща на сутрешен блок в Нова ТВ.

Подготвяме и ще подадем до дни такива сигнали и за водещите Антон Хекимян, БТВ, неговия продуцент Анна Тодорова и Виктор Николаев от Нова ТВ.

Нека прокуратурата провери основателните подозрения в обществото и фактите и обстоятелствата, които ние предоставяме, и да отговорят на въпроса на какво се дължат драстичните разминавания между официални доходи и притежаваното от телевизионната водеща имущество.

Считам, че изложеното дава достатъчно основание за извършване на проверка на Цолова за доказване произхода на средствата, с които е закупила баровския си дом в елитния столичен квартал „Драгалевци”, чиято общата стойност надхвърля 400 хил. лв - сума, която е напълно непосилна за над 90 на сто от българските семейства, повечето от които живеят с под 1000 лв. на месец."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари