Бареков се сравни с Христос

0
Евродепутатът Николай Бареков не спира да изненадва аудиторията.
Евродепутатът Николай Бареков не спира да изненадва аудиторията.

Евродепутатът Николай Бареков не спира да изненадва аудиторията. Този път в ефир той се сравни с Христос. "Пътят, който изминах през последната година, е житейски урок за мен. Вече съм много по-полезен на обществото. След като Христос беше предаден от своите апостоли, какво остава и за един Бареков", заяви той в предаването "Беновска пита" по Канал 3 на въпрос за разпадането на парламентарната му група.

"Ако политиката е игра на карти, моите бяха по-слаби от тези на Борисов. Ако не бях изиграл картите си толкова слабо, аз сега щях да съм коректив на това управление. Вместо Бареков избирателите получиха едни политически джуджета като Радан Къневци, които бяха избрани от 10 000 души, половината от които бяха на хасковски цигани. Мен като българин ме е срам от голяма част от министрите на Реформаторския блок", продължи той.

"Борисов трябва да се огледа за силни хора около себе си. Подкрепям реформите, но не по този начин, по-който тези момчета тръгнаха да ги правят. Те до вчера бяха безработни", каза още Бареков по адрес на министрите от РБ. Лидерът на "България без цензура" отговори и на въпрос за кандидатурата на неговата съпруга Мария Календерска за кмет на София. 

"Стъжалявам, че не настоях Мария Календерска да стане депутат. По време на предизборната кампания тя ще разкрие много от слабите страни на Йорданка Фандъкова", обяви евродепутатът, допълва блиц.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари