Николай Бареков се връща в ефир

1
Предстои завръщането ми на екран в сутрешния часови пояс с предаване без цензура
Предстои завръщането ми на екран в сутрешния часови пояс с предаване без цензура

Дългогодишният телевизионен водещ, евродепутат и партиен лидер на "Презареди България" (бившата "България без цензура") Николай Бареков отново ще обявява наличието на новини от сутрешен телевизионен ефир.

"Предстои завръщането ми на екран в сутрешния часови пояс с предаване без цензура", съобщи Бареков в прессъобщение до медиите.

Време е да се появи алтернатива на модерната напоследък баджак журналистика, обявява Бареков.

Засега не се съобщава откога тръгва предаването и по коя телевизия. От прессъобщението обаче се разбира, че Бареков ще има и партньор в ефира - напусналият в началото на миналата година Националния фронт за спасение на България Димитър Байрактаров.

 "Очаквайте "Бареков и Байрактаров - без цензура" всяка събота от 9 часа. Откога и къде ще съобщим утре!", обещава Бареков.

Дълги години Бареков водеше сутрешния блок на Би Ти Ви, а неговата фраза: "Мисля, че имаме новина", стана нарицателна, често и обект на закачки. Той се отказа от ефира, за да се впусне в политиката, основа партия и стана евродепутат.

Наскоро от документите по делото за фалита на КТБ се разбра, че Бареков е бил финансиран безотчетно, а парите са идвали и с чували. С времето парите започват да идват в по-големи пликове, после в чанти, а накрая и в чувал - това се разбира от разпитания в хода на разследването за фалита на КТБ финансист на евродепутата Николай Бареков и преименуваната вече партия "България без цензура" - Христо Цирков. Показанията му са част от документите в досъдебното производство, представяни в поредица на "Капитал".

Сред материалите, които прокуратурата е внесла в съда по делото срещу Цветан Василев и останалите 17 души, сред които не е Бареков, има множество доказателства не само за това, че той и политическият му проект са били финансирани нерегламентирано с пари от КТБ по нареждане на Василев, но и че с пари, теглени от касата на банката, най-вероятно са били купувани гласове.

Засега Бареков не е коментирал тези данни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари