Българско семейство е отличено от кралица Елизабет II

1
Ангел и Ивета живеят във Великобритания и произвеждат „облекла за телефони”
Ангел и Ивета живеят във Великобритания и произвеждат „облекла за телефони” Видео: bTV

Предприемчиви българи бяха отличени от английската кралица Елизабет.

Бизнес идеята на семейство Тоточеви от Пазарджик ги отвежда до Лондон в Бъкингамския дворец. Вече 5 години семейството живее в Англия. Те произвеждат „облекла за телефони”. Те са направени от самозалепващ материал, по дизайн на главата на семейството. Наскоро бизнесът им беше отличен с кралски печат от Нейно величество, информира bTV.

Ангел Тоточев сподели, че това е символ на изключителен принос в бизнеса във Великобритания, на който селекцията се извършва лично от кралицата, по препоръка на министър-председателя Тереза Мей. Наградата ще им бъде връчена през септември. Тази вечер принц Чарлз дава прием в Бъкингамския дворец за участниците в конкурса по предприемачество, сред които са и семейство Тоточеви.

Труд и оптимизъм са помогнали на семейството да измине дългият път от родния град до централен Лондон. „Когато човек вярва в себе си, може да си постигне мечтите, независимо дали е в България, Англия или някъде другаде. Просто нас тука ни споходи късмета”, сподели съпругата на Ангел – Ивета.

Източник: bTV
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари