Българските представители на "Евровизия" 2022 зарадваха публиката в Русе

1
Групата "Intelligent Music Project" заби в Канев център
Групата "Intelligent Music Project" заби в Канев център

Групата "Intelligent Music Project", която спечели конкурса за представяне на България на "Евровизия" 2022-ра, продължава своето национално турне.

Тази вечер тя гостува в Русе, където представя песента "Intention", с която ще се състезава през май в Италия. Кулминацията на концерта е именно изпълнението на одобрената песен, споделя БНТ.

Според автора ѝ доктор Милен Врабевски, песента "Intention" или "Намерение" поставя въпроси за личната, вътрешна борба на всеки един от нас с остарелите модели за вяра и поведение, както и за намирането на правилния път в живота ни.

На сцената с много енергия се изяви пълният състав на групата - Рони Ромеро, солист на група Рейнбоу, Бисер Иванов, Славин Славчев, Стоян Янкулов- Стунджи, Иво Стефанов, Сами Ефтимов.

"Първо като стил - това е мелодичен рок, който повдига настроението на хората, но посланието е, че всеки от нас, дори да има нещо кофти в него, той може да го пребори и както се казва човек сам избира дали да е кофти, дали да е добър", казва Иво Стефанов, клавишни инструменти.

Според Стоян Янкулов - Стунджи, песента е и предизвикателство за музикантите след големият успех миналата година на италианската група "Манескин".

"Евровизия" е един огромен форум- конкурс за песен, за музика, за изпълнение, ще се радвам, ако накараме нашите сънародници да се чувстват горди, че са българи", казва Стоян Янкулов.

Следващият концерт на група "Intelligent Music Project" ще е на 17 декември, петък в Стара Загора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари