Българка спечели световна титла по брейк

98
Шампионката е само на 16 години
Шампионката е само на 16 години Видео: NOVA

Шампионката е само на 16 години

Пламена Георгиева е новата световна шампионка по брейк във възрастова категория до 18 години. Състезанието се проведе в Любляна.

На полуфинала се състезавах с момичето, от което миналата година загубих, а на финала се изправих срещу една доста сериозна конкурентка от Италия”, разказа Пламена Георгиева, предаде NOVA.

Пламена е само на 16 години, но тренира от 10 години.

Тя се раздава и аз разчитам много на това да представя България в бъдеще. Престоят ни много състезания. Все пак брейкът вече е олимпийски спорт”, коментира треньорът Христо Андонов.

Когато започва да тренира, Пламена не подозира, че ще ѝ хареса толкова много.

Главната причина за това са треньорът и отборът ми, защото няма как да се запалиш толкова, ако средата не ти харесва”, допълни световната шампионка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Константин Тодоров
    Браво на момичето! Браво и на треньора!
  • 11
    1
    Петко
    Браво Г-це Георгиева. Това е страхотно! Не велико!!! Не знам как е станало, след като си мислех че царе са негрите в този стил. Но явно съм бъркал ужасно след като противничка на финала Ви е била Италианка. Аз се гордея с Вас!!! За тази Нема Такава Държава, не знам! Но явно не е толкова "Нема" след като има деца като Вас!!! Жива и Здрава да сте и Всички около Вас!!! Продължавайте все така! Живота е пред Вас!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари