Българка се самоуби при сатанински ритуал?

0
Причината на смъртта е множество наранявайния от остър предмет в горната част на тялото и крайниците, а покрай труповете имало свещи и пентаграма
Причината на смъртта е множество наранявайния от остър предмет в горната част на тялото и крайниците, а покрай труповете имало свещи и пентаграма Снимка: Kefaloniapress.gr

Тялото на 23-годишна българка бе открито в къща на гръцкия остров Кефалония.

До мъртвата ни сънародничка бе намерен и трупът на нейния интимен прител - 30-годишен гражданин на Германия. Според полицията в западната част на Гърция най-вероятно става дума са самоубийство, защото по телата на двамата няма следи от насилие.

За зловещата находка е съобщил собственикът на сградата, който е открил мъртвите хора вчера по обяд. Българката и германецът са наели жилището на 26 декември. Те са смятали да прекарат празниците там, информира сръбското радио Б92.

Разледването за причините на смъртта на двойката е взела мистериозен обрат, след като полицията е открила предмети, които биха могли да сочат сатанистичен ритуал. Двамата – българка и германец, бяха открити на 31 декември в стая в района на Влахата и властите първоначално смятаха, че смъртта им е резултат от скандал, довел до убийство и самоубийство.

Полицията намери ножове и други остри предмети на местопрестъплението, където телата лежали в кръв. След най-новите доказателства, включващи свещи и сатанинска пентаграма, полицията смята, че двойката може да е била замесена в сатанински ритуал, който завършва с това, че двамата отнемат живота си.

Причината на смъртта е множество наранявайния от остър предмет в горната част на тялото и крайниците, съобщи Български новини.

Според местните медии, съдебният лекар е отхвърлил вероятността за престъпление със замесено трето лице. Предполага се, че двамата са били под влияние на алкохол, но това тепърва предстои да се доказва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари