Откриха труп на българка в река Тибър

0
Италианските власти откриха тялото ден след началото на издирването
Италианските власти откриха тялото ден след началото на издирването

Италианските власти откриха тялото ден след началото на издирването

Италианските пожарникари откриха мъртва в река Тибър в Умбрия 61-годишна българка, изчезнала от град Умбертиде, до Перуджа. Трупът на жената беше намерен от екип водолази ден след началото на издирването. Тялото било открито в реката в близост до жилището на българката в Умбертиде. Все още не са ясни мотивите за изчезването ѝ. За последно била видяна жива вечерта на 11 ноември . В търсенето ѝ участваха няколко екипа на властите, в това число и такъв със специално обучени кучета. Водолази претърсиха и дъното на реката. Така на 12 ноември тялото беше открито след 15-часово издирване. Предположенията са, че жената се е самоубила, пише 24 часа.

Според местните медии преди да изчезне, жената се обадила по телефона на свой познат и бивш работодател, заплашвайки, че ще се хвърли от мост в Тибър. Малко преди моста карабинерите откриха чантата на българката, а малко по-далече и самото тяло. Жената работела от години като гледачка на възрастни хора в градчето в Умбрия. Според свидетелствата на познати на българката тя била депресирана. След последното си завръщане от родината психическото ѝ състояние се влошило още повече. Жената била вдовица и майка на две дъщери, едната от които живеела в Англия, а другата в България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    михаил
    Горката женица.....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари