Българка помете италианско семейство на велосипеди

0
Пияната шофьорка си правила селфи в колата
Пияната шофьорка си правила селфи в колата

40-годишна българка помете с колата си италианско семейство на велосипеди, докато си прави селфи в колата, съобщи в."Кориере дела сера".

Инцидентът станал в северния град Монца. Българката, шофираща "Фиат 500", си правела снимки, които пращала по мобилния си телефон, без изобщо да си даде сметка за семейството велосипедисти, спрели до бордюра на тротоара, пише 24 часа.

Тя поднесла с колата си двама родители и двете им деца и ги изхвърлила на няколко метра разстояние. Свидетел на случката в историческия център на Монца разказал, че видял българката да си прави селфи малко преди инцидента. След проверка на мобилния й телефон наистина се оказало, че тя си щракнала снимка точно в минутата на сблъсъка. На всичкото отгоре тестът за алкохол показал близо три пъти по-високо ниво от позволеното в кръвта й.

Най-тежко пострадала майката – Елизабета Сарчина, адвокатка, която си ударила силно главата в бронята на колата, пръсната на парчета, след което се ударила и в земята. Бащата и двете деца пострадали по-леко – отървали се с контузии и наранявания.

Властите са отнели шофьорската книжка на българката и срещу нея е заведено дело за шофиране в пияно състояние.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари